maanantai 8. lokakuuta 2012

Islam ja rajaton maahanmuutto kunnallisvaalit Tampere 2012 yhteydessä vaiettuna katujemme turvallisuuden kipupisteenä, aivan kuten kommunistisotarikollisten eli neuvostopartisaanien tuhoiskut jatkosodan aikan pohjoisille ja itäisille alueillemme ( tuolloin murhina, raiskauksina, pedofiliana etc tuhopolttoina)

Islam ja rajaton maahanmuutto kunnallisvaalit Tampere 2012 yhteydessä vaiettuna katujemme turvallisuuden kipupisteenä, aivan kuten kommunistisotarikollisten eli neuvostopartisaanien tuhoiskut jatkosodan aikan pohjoisille ja itäisille alueillemme ( tuolloin murhina, raiskauksina, pedofiliana etc tuhopolttoina)

Valitettavan pitkään jatkuu tämä ikimuistoinen asioista vaikeneminen ja asioiden hämärryttäminen mikä nyt jatkuu tosiasioiden muuttamisena kokoomuksesta loikanneen huuhaademaripolitikon "juoppojen pelkäämiseen" Tampereella demarijulkaisuina netissä. 
Mitä helvetin pelkoa, saati vaivaa on kävelykadulla mulkku ulkona olevasta juoposta, kuin enintään esteettinen kusenhaju, sekä että kerkiää väistämään hidasta itsemurhaa tekevän alkoholisoituneen / virtsasuihkunsa, ettei kaadu päälle / kengille. 

Oikeat tosiasiat mistä vaietaan ovat karkeampia ja todellisempia, joita väärillä päätöksillä pyritään kasvattamaan mokutuksena ja islamisaation suosintana.



Tyyne Martikaisen kokemukset pienenä tyttönä kirjansa: "Vaiettu sota" ( raiskaus, pistimellä lävistämiset, pahoinpitelyt ja elävältä suohon hautaaminen ) ovat valitettavasti arkea monin tavoin monissa eurooppalaisissa kaupungeissa. Siltä ja niiltä vierasperäisen populan kasvattamisen ongelmilta silmänsä sulkeminen jonain juopotteluongelmana on erittäin komutason probagandaa.

Tampereen kuntavaaliehdokas Lehto Seppo oma lista: 

Tampereen kaupunkiympäristön turvallisuutta parannettava pakolaisten ja jihadistien vastaanotto lopettaen välittömästi kaikkine "ankkurilapsi"-hankkeineen. Emme tarvitse tänne Saksasta, Ranskasta, Tanskasta, Ruotsista tuttuja katumellakointeja ja pää poikki = "Beheaded"-kylttien kantajia

Tampereen kaupunginvaltuusto palautti erään asioihin perehtymättömän tosiasioilta silmänsä sulkevan entisen kokoomuksesta demareihin loikanneen 16.1.2012 valtuustoaloitteen farisealaisena huuhaana; "julkijuopottelun ja häiritsevän käyttäytymisen vähentämiseksi kaupunkialueella uudelleen valmisteltavaksi". ( Jopa käräjäoikeudessa on sellaisia lautamiehiä demareista ja kokoomukseta, esim. 3.12.2007, jolloin useampi todistaja kertoi norsunluurannikkolaisen päällekarkauksesta ja laittomista uhkailuista. Jätettiin syyttämättä laittomia uhkailuja ja uhkaavaa seurantaa harrastanut etnisen värinän takia )

On erittäin huuhaata Martti Innasen laulua mukaellen, "että Tampereen kaupunki etsisi kumppaneita kolmannen sektorin ja seurakunnan puolelta ongelman hillitsemiseksi tai jopa "myös vartijoiden käyttö on mahdollista Helsingin ja Oulun mallin mukaisesti".

Nollatutkimuksia punikki- ja kokoomushuuhaana riittää: "Maalis-huhtikuussa 2011 tehtiin kyselytutkimus, jonka mukaan kaupunkilaisista 31 prosenttia pitää häiriköintiä ydinkeskustassa melko suurena ongelmana, 38 prosenttia kokee ydinkeskustassa kävelyn turvattomaksi viikonloppuiltoina".

Samaa stalinistista punapravdaa demarikirjoituksina: "Aamulehden Moro -lehti julkaisi 19.5.2011 valtuutetuille suunnatun kyselyn nollatoleranssista ja Tampereen keskustan pelottavuudesta yöaikaan. Kyselyn perusteella niukka enemmistö kaupunginvaltuutetuista haluaa ottaa tiukan linjan julkijuopotteluun ja palauttaa kaupunkiin nollatoleranssin. Runsas kolmannes myönsi pelkäävänsä yöaikaan kulkemista Tampereen keskustassa".

Huomio emme ole USA: "Nollatoleranssi ei ole tällä hetkellä kokonaisuudessaan mahdollista, koska sitä ei ole Suomessa voimassa olevan lain mukaan voida toteuttaa". Sananvapauden suhteen toki voisimme sieltä ottaa mallia ;)

Huuhankkkeena ja kuntalaisten sympatioiden keräämiseksi on "valtuustoaloitteeni on ollut nyt uusintakierroksella lausuntoja varten melkein puoli vuotta" ja saa päätyä ihan rauhassa roskakoriin.

Mitä helvettiä ja keitä palvelee nämä pyynnöt?
Viite: "Lausuntoja on pyydetty mm. Sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunnalta, Lasten- ja nuorten palvelujen lautakunnalta sekä Nuorisofoorumilta".

Sopii kysyä miksi pitäisi olla demarinaisen huuhaa-aloitteet valtuuston uusintakäsittelyssä, kun ei ole puututtu itse ongelmiin mm. asunnottomuuteen, toimeentulovaikeuksiin, jihadistien ja muiden soveltumattomien hyväksymisenä osaksi kaupunkiamme, jopa syrjien alkuperäisiä tamperelaisia asunto- ja toimeentulojonoissa, eritoten siinä mitä käteen jää, sekä sillä että suomalaiselle varataan asunnottomuus?

Tälläinen demarien ja kokoomuksen huuhaa on vain ja ainoastaan äänten kalastelua ja silmien sulkemista tosiasioilta: "Valtuustoaloitteeni olisi pitänyt jo olla kaupunginvaltuuston uusintakäsittelyssä. Kaupunkiympäristön turvallisuuden lisäämiseksi tarvitaan myös muitakin toimenpiteitä kuin julkijuopottelun ja häiritsevän käyttäytymisen hillitsemistä. Turvallisuuteen ja sen kokemiseen vaikuttavat mm. siisteys, rikosten ja väkivallantekojen estäminen ja niihin nopea puuttuminen, ympäristön ja rakennusten kunnossapitäminen jne. Turvallisuutta voidaan edistää monin keinoin, esim. valaistusta lisäämällä, tilojen kunnossapidolla, vartijoiden ja poliisien käyttöä lisäämällä, kansalaispartioita ja valvontakameroita käyttämällä ja tietysti lasten ja nuorten valistuksella ja opettamisella jo varhaisessa vaiheessa. Tampere on Suomen mittakaavassa suuri kaupunki ja turvallisuushäiriöt alkavat olla sitä luokkaa, että turvallisuusongelmiin on puututtava määrätietoisemmin".

Ainoa totinen tosi on: "Yksittäisten turvallisuusongelmien ratkaiseminen on tehotonta ja vie turhaan resursseja".  Ongelmat voidaan minimoida suosien suomalaisten asunnottomien toimeentulon ja asumisen edesauttamista tukimajoituksena omaan kämppään Somalian tänne tyhjäämisen sijaan, asuntoon, missä ja mihin on muutakin mahdollisuus pitää mukana kuin kusiset kalsarit muovipussissa. Sellaistakin majoitusta on tarjolla Väkipyöränkadulla Hervannassa asunnottomille.

Vuonna 2003 KRP luopui "neuvostopartisaanien rikosvastuuseen toimittamisesta" Tarja Halosen päätös ilmeisesti taustalla.

Täällä Hämeessä / Pirkanmaalla: Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala ja Ylöjärvi käynnistivät yhteisen seutukunnallisen turvallisuusyhteistyöhankkeen keväällä 2003.

Tälläistä puppugeneraattorikieltä voi kirjoittaa vain silmänsä sulkevat demari- ja kokoomustahot: "Hankeohjelmassa painopistealueina olivat rakennetun ympäristön turvallisuuden parantaminen sekä yhteisten käytäntöjen ja työmenetelmien luominen.Tampereen Turvallisuusohjelma vastasi turvallisuusyhteistyön käytännön organisoinnin ja tiedotuksen alkuun saattamisesta, koulutuksesta ja seurannan koordinoinnista. Tampereen kaupunki tarvitsee päivitetyn turvallisuusohjelman sekä määrärahat turvallisuuden parantamiseksi. Vaikka Tampereella on päätetty säästöohjelmasta, turvallisuudesta tinkiminen kostautuu moninkertaisina menoina, joten ennaltaehkäisy tulee huomattavasti halvemmaksi. Tampereen kaupungin tulee panostaa Tampereen turvallisuuteen päivittämällä turvallisuusohjelma ja varaamalla määrärahaa sen toimenpide-ehdotusten toteuttamiseen".

Olkaamme rehellisiä itsellemme ja toisillemme: Tää maa on suomalaisten, se sellaiseksi jääköön jatkossakin. Lopetetaan silmien sulkeminen ja suositaan kotoperäistä lisääntymistä ja omia tapojamme Mauno Ladonlukon ajoilta: Naisrauha, kotirauha jne.



Tampereen tunnetuin suvaitseva ihmisoikeusaktivisti kuntavaaliehdokas kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto

                                                   
Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon ajattelevien ja suvaitsevaisten ihmisten tuella

---------------------------------------------------------


Tampereelta kajahtaa kuolinkellot soimaan islamille / islamisteille ja rajattomalle maahanmuutolle: 

Äärimmäisenä oikealla Seppo Lehto Tampereen valtuustoon, entinen suntio- ja haudankaivaja tietää miten kellot laitetaan soimaan ja monttu kuolleille

Laitetaan iso kellot moikamaan Tuomiokirkossa, Aleksanterinkirkossa, Viinikan hakaristikirkossa, Kalevan kirkossa jne - Kiitos - Amen ;) Se olkoon Herran tahto.


-----------------------------------------------------
http://tampereen-kunnallisvaaliehdokas.blogspot.fi/
-----------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti